Vårt maj 2021

Tiden går i rasande fart -dag, veckor och månader flyger förbi. Nu är vi redan inne på första veckan i juni, och det är dags att blicka tillbaka på vad som hänt i maj.

❤️ Utflykter till både Öna kulturreservat och Ycke naturreservat

❤️ Vi har fått upp solseglet. Vi är så nöjda med det! Det gör det möjligt för oss att sitta ute på altanen alla tider på dagen, och dessutom fungerar den som en markis så vi inte får in lika mycket sol inne.

❤️ Jag har kommit igång och börjar springa igen efter graviditeten. Jag är så nöjd! Och vikten går sakta men säkert neråt.

❤️ Melissa blev blöjfri!! Under maj tog vi bort blöjan från Melissa, och nu går hon på pottan. Någon enstaka olycka sker då och då, men hon är riktigt duktig.

❤️ Vädret har gjort det möjligt att vara ute mycket, så det har blivit många cykelturer för Melissa, och en hel del häng i trädgården.

❤️ Jag har fått första vaccinsprutan.

❤️ Vi har träffat vänner och familj, och fått många härliga stunder.

❤️ Mitt företag kommer igång mer och mer, och jag har att göra i ett tag framöver. Väldigt roligt men samtidigt väldigt annorlunda då jag inte riktigt vant mig att vara egenföretagare än.

❤️ Barnen växer och utvecklas för varje dag som går!

Maj har varit en bra månad, nu hoppas vi att juni blir ännu bättre!

7 thoughts on “Vårt maj 2021

Add yours

  1. Ja jag håller med det bara springer i väg 😊.. Vad skönt att hon är blöjfri 😊 ibland händer det olyckor inget att göra åt 😊

  2. va härligt att du springer igen 🙂 skönt att hon även blev blöjfri. måste kännas otroligt skönt 🙂

  3. Låter som en underbar månad med många ljusglimtar. Kul att företaget kommit igång på riktigt och att allt flyter på ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d