Fruktfika med fågelbesök

Idag körde vi en favorit i repris med fruktfika i lekparken. Det var perfekt temperatur för att vara aktiv enligt mig. Jag måste säga att jag ibland förundras av vår lilla tjej. Det var en liten fjunig skatunge på lekparken som hoppade runt, och verkade inte riktigt ha fått till flygtekniken ännu. Jag sa till Melissa att vi inte skulle gå för nära för då skulle den bli skrämd, men det gick bra att kolla på den på avstånd. Det följde hon till punkt och pricka. Emellanåt ställde hon sig och kollade vad den gjorde. Tänk att tjejen som inte vill bada, borsta tänderna, ta på sig skor eller kläder, – listan går att göra väldigt lång, för en gångs skull gjorde precis som jag sa. Som ni säkert förstår så är det en riktig trotsig tvååring just nu!

Turen till lekparken avslutades med en längre promenad. Och idag kom vi även ut på en löptur i spåret. Vi turades om att springa och den andra lekte med Melissa i skogen och hade koll på Wilhem som sov i vagnen. Det går ju att få till träningen även om man har små barn! Men nu känns benen riktigt möra efter dagen.

6 thoughts on “Fruktfika med fågelbesök

Add yours

  1. I bland förvånar de osa med att göra det vi säger. Hon förstod nog hur viktigt det var att låta fågelungen vara ❤ Låter som en härlig dag ni haft med både lek och träning ❤

  2. De kan de där små när de vill. Men jag känner igen det såååå väl.
    Skönt att ni fick till träningen

  3. ddt kommer nog med tiden att hon gör det du vill 🙂 el ber om 🙂 kanske lite trots ålder men så är det:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: