Ett litet hej i solskenet!

Vädret just nu är ju helt fantastiskt! Vi njuter för fullt här hemma och försöker vara ute så mycket det går, brukar hålla Melissa inne några av timmarna då solen är som värst. Lite arbetsskadad av att jobba så mycket med maligna melanom(hudcancer). Men idag packade vi väskan med lite fruktfika och drog till lekplatsen. Lek- och fikastunden avslutades med en längre promenad med två barn sovandes i vagnen.

Igår var vi och köpte lite fler jordgubbsplantor och blommor som planterades i slänten, och vissa har av våra plantor har redan börjat få bär. Så snart har vi egna jordgubbar! Det märks verkligen att det börjar bli sommar, och nu är det shorts och linne som gäller om dagarna, om en och annan klänning också 😊

Just nu är det mycket som händer här i livet och ibland finner jag inte tiden eller orken att sätta mig ner och skriva här. Men jag kikar in emellanåt!

14 thoughts on “Ett litet hej i solskenet!

Add yours

  1. Ja det är härliga dagar vi har nu! Jag njuter i fullo men det gäller att vara försiktig. Affe har bränt ena axeln, det syns knappt något men han säger att han har ont där så jag smörjer in honom. Solen tar hårt och snabbt nu. Vi möblerade om på altanen så att vi har både skugga och sol att sitta i, det behövs när solen är som starkast att vi har någonstans att sitta utan att vi blir grillade.
    Men jag älskar sommaren!

  2. Bättre att njuta av dessa dagar och ta vara på tiden. Skönt med shortsväder och nu hoppas vi drt håller i sig ❤ Här blir det inköp av jordgubbsplantor i helgen

  3. Så fin hon är, Melissa – och så viktigt att de små skyddas lite från solen – det lyckades vi sällan med – eftersom vi bor som vi bor är dörrarna öppna hela dagen när det är varm och alla går ut och in – när barnen var små hade vi en större ovanjord pool så de var ju i den mest hela dagarna. jag kan inte fatta att ni redan börjar få bär…jag måste nog ta mig en tur ut i landet och se hur det ser ut.

  4. Vi är nog alla lite yrkesskadad 🙂 Vet att min dotter hade en period då hon fick kämpa för att inte skälla ut cyklister utan hjälm. 🙂 Hon jobbade på röntgen.

  5. Älskar att det börjar bli lite varmare, även om det inte är sol här idag, utan molnigt. Underbart med egna jordgubbsplantor! Det är något speciellt med att gå och plocka ätbara saker i sin egen trädgård!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: