Vilken morsdag det blev!

Ännu en solig och härlig dag till ända. Idag var det dessutom morsdag! Jag blev firad med en mandelbiskvi och så fick jag en stor och vacker Hortensia. Nu får jag banne mig se till att sköta den rätt, då mina tidigare Hortensior inte var så värst lyckade. Dagen till ära gjorde vi en smaskig kycklingsallad, passade perfekt i det varma vädret, och lite vattenmelon till det satt som en smäck!

Efter lunch åkte jag in till stan för att träffa Evelina, så denna morsdag fick denna mamma även egentid! Vi köpte glass, pratade och gick omkring vid Valla gården, som är ett fritidsområde i Linköping. Vi var inte ensamma om att vara där en fin dag som denna. Men det var välbehövligt att få gå där och prata om allt mellan himmel och jord. Innan jag åkte hem till mina fantastiska barn som jag är så tacksam över att få vara mamma till ❤️

8 thoughts on “Vilken morsdag det blev!

Add yours

  1. Vattenmelon är ju så galet gott. Passar perfekt varma dagar. Du var helt klart värd lite ensamtid.

  2. Åh mandelbiskvi är ju så gott och vattenmelon detr en av höjdpunkterna på sommaren tycker jag. Även vi hade det till det grillade köttet idag. Härligt att du kunde åka iväg och få lite egentid i hop med din vännina

  3. Lite egentid på mors dag är man alltid värd. Härligt att du fick avsluta dagen tillsammans med dina sötnosar ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: