Lördag – sol, lite nytt och firande

Vilken dag – Fullt upp och så härligt väder!

Vid klockan sex ringde klockan, eftersom jag bestämde mig igår för att ge mig ut och springa på morgonen. Och så blev det! En svettig tur i spåret, så nu har jag klarat av mitt första delmål med löpningen – ett varv i spåret. Under tiden hade Joakim badat barnen så vi kunde fixa frukost och förbereda dagens lunch. När alla dem bestyren var avklarade blev det en cykeltur och häng i lekparken med en granne. Vi hann även få till lite chokladbollsbakning.

Vid elva dök Joakims föräldrar upp för lite morsdagsfirande med lunch och tårta. Melissa fick nya stövlar och en elbil, Wilhelm lite kläder och vi en ny lampa. Barnen fick även lite fler leksaker till sandlådan vilket har används flitigt idag. Melissa testade bilen men den var lite läskig till en början. Vi har kunnat vara ute hela dagen vilket har varit väldigt skönt, och jag kan säga att vårt solsegel är guld värt! Utan det hade vi inte kunnat sitta ute på altanen och äta.

Efter denna dag är det inte så konstigt att Melissa däckade på tre sekunder i min famn efter hon ätit klart. Så vi kunde sitta i lugn och ro och njuta av det och resten av kvällsmaten!

8 thoughts on “Lördag – sol, lite nytt och firande

Add yours

  1. Vilken härlig dag ni verkar ha haft och så duktig du är som jobbar för att nå dina mål och går ut och springer.

    Härligt med besök och så fina saker både ni och barnen fick

  2. Vilken lång dag du har haft, men skönt att få träningen gjord tidigt, visst är det härligt att vi har fått fint väder, man njuter. Vad heter det vinet du har i glaset på bilden? 🙂

  3. Vilken härlig dag. Kan tänka mig att lyckan var total då Melissa fick en egen bil. Ni lägger ribban högt hihi. Ser framför mig vad 18 års presenten kommer vara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d