Ingen glass vid Bergsslussar

Idag bar det av till Bergsslussar vid Göta kanal på förmiddagen. Vi strosade runt där i värmen och tittade på båtar. Melissa blev överlycklig när vi såg en båt som liknade Pippis båt. Planen var att köpa glass och sitta i skuggan och äta den, men precis när vi kom dit stängde de över lunch. Lite konstigt att stänga en glasskiosk när det är sommar och 27 grader ute, om ni frågar mig. Men men, det fick bli glass hemma istället.

Det är så fint ute på alla fält just nu. Och när man har en tvååring som ropar “kissa pottan” så är det bara stanna vid ett fält och njuta av den vackra utsikten en stund.

Jag passade på att njuta för imorgon blir det en dag på sjukhuset för mig och Wilhelm.

5 thoughts on “Ingen glass vid Bergsslussar

Add yours

  1. Jag håller med, det är ju jättekonstigt att stänga en kiosk mitt på dagen! Det hade ju varit bättre att öppna vid 12 typ. Hade varit kul att kolla in alla båtar som ska slussa!

  2. Ja det är lite konstigt det tycker jag med, det är ju liksom då det ska vara öppet kan man ju tycka =). Va kul att kolla på båtar som slussas =) påminner mig om filmen Göta kanal =)

  3. Jag har åkt på kanalen för några år sedan ny och slussat. Då tror jag turen började vid Bergslussar. Vacker vsr det där minns jag

  4. Det finns 4 ställen att köpa glass på, synd att ni fastnade vid den kiosken….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: