Summering av fyra veckors semester

Vi hade inga direkta planer för den här sommarens semester, och igår var det Joakims sista dag på semstern så idag gick vi tillbaka till rutinerna igen med jobb, förskola och föräldraledighet. När jag tänker tillbaka på de här fyra veckorna så har det ändå hänt en hel del.

 • Vi började semestern med svampplockning där vi fick ihop 1,5 kg.
 • Det har varit sjukhusbesök med Wilhelm, än så länge har vi inte fått något svar på MR-undersökningen. Vi vet att det är sommar och att saker kan ta lite extra tid, men vill så gärna ha svar nu!
 • Vi har både varit på och haft grillkväll med grannar.
 • Vi hämtade hem vår nya familjemedlem Bartolo, och nu har vi även meddelat vi kommer behålla honom när prövotiden tar slut – så nu är han verkligen vår❤️
 • Vi har byggt staket.
 • Vi har badat både i sjö och hav, ätit gott och njutit av livet.
 • Vi har varit på utflykter på till Sundbyholm utanför Eskilstuna, Bergs slussar, och varit ett par dagar i stugan i Varberg där vi bland annat besökte Öströö fårfarm och Varbergs tropikarium. Jag har varit en sväng till Ullared.
 • Det har varit både kalas och släktträff.
 • Jag har testat att fermentera eget te, och det kommer jag fortsätta med framöver!
 • Joakim har fixat färdigt sin egenbyggda bil, päronet som han kallar det. Och igår var han hos Bosse bildoktorn och fick det godkänd hos SFRO, utan några anmärkningar alls!

Idag gick vi tillbaka till vardagen som vi hade innan semestern, men under semestern har vi fått tankar om både det ena och andra, det återstår att se hur länge vardagen ser ut som den här just nu.

Har ni gjort något speciellt på semestern?

13 thoughts on “Summering av fyra veckors semester

Add yours

 1. Jag ska jobba denna och nästa vecka sedan går jag på semester så har det framför mig. Ni verkar ju faktiskt hunnit med väldigt mycket på semestern utan att det har blivit stressigt. Blir spännande att läsa om hur er fortsatta vardag blir.

 2. Låter väl som en alldeles förträfflig sommar. Kan tänka mej att hunden toppar det mesta 🙂 Det bästa med vår sommar är såklart husbilen och resorna vi gjort med den.

 3. utflykter är ju verkligen kul 🙂 då är man som ny människa 🙂 låter som en bra semester 🙂

 4. Vad mycket ni hunnit med! Och grattis till beslutet om er nya fyrbenta familjemedlem <3
  Är inne på de sista semesterdagarna & känner lingonkaka nöjd med den här sommaren. Det verkar bara som om det tog slut lite plötsligt…

 5. Ni har ändå hunnit med mycket tycker jag. De där fyra veckorna går alltid för fort, och man vill som oftast ha lite mer ledigt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: