Veckans fem positiva – vecka 36

Avslutat även denna vecka med Minas fem positiva. Denna vecka har det varit många guldtillfällen, och jag har både njutit och överträffat mina egna förväntningar.

1. Visingsö och spelkväll med familjen

I lördags var vi på Visingsö med både mina och Joakims föräldrar, mina bröder och deras respektive. Vi var på Visingsös höstmarknad – kommer ett separat inlägg om det framöver. Efter Visingsö åker vi alla hem till mina föräldrar där det spelades både sällskapsspel och TV-spel. En riktigt rolig och social dag som bjöd på mycket skratt.

2. Klarat av årets träningsmål

Denna veckan bestämde jag och Joakim oss för att springa blodomloppet, och när vi ändå skulle få barnvakt för att springa tillsammans kunde vi lika väl ta milen, som varit mitt träningsmål för året att klara av. Trots att jag inte ens sprungit 5km tidigare i år, så klarade jag av det dubbla och är så stolt över mig själv och hur fantastisk min kropp faktiskt är!

3. Promenader med familjen

Vi brukar alltid ta promenader ihop hela familjen när Joakim kommit hem från jobbet. Och denna vecka känner jag att de har varit den där extra guldkanten på dagarna, speciellt när vi har varit ute i skogen.

4. En påse plommon

På promenad i samhället tidigare i veckan fick jag med mig en påse plommon som de ställt ut för folk att ta. Jag gillar verkligen sådana initiativ, och att man inte bara låter frukten falla till marken och blir dålig. Nu fick även vi äta av de smaskiga plommonen, och det har blivit mycket plommompuré som lillkillen älskar.

5. Födelsedagsfirande

Sist men absolut inte minst, Joakim fyllde 28 år i fredags vilket vi firade med födelsedagsfika när han kom hem och senare med tårta hos hans föräldrar. Men det har även varit förberedelser under veckan där jag och Melissa pysslat och slagit in paket inför dagen.

Nu laddar vi om inför en ny vecka med bland annat en spännande matsedel med mycket nya recept. Men ikväll ska jag köra lite av mitt höstfokus och ta mig tid att läsa. Hur har er vecka varit? Laddar ni upp inför nästa vecka på något speciellt sätt?

9 thoughts on “Veckans fem positiva – vecka 36

Add yours

  1. Vilken härlig och positiv vecka. Så mysigt att umgås med familjen på både marknad och hemma. Milen är grym och bra jobbat.

  2. En påse plommon så gott. Såg att ett hushåll delade ut påsar med frukt här i området men jag gick bara förbi för jag orkade inte släpa. Men ångrade mig såklart när jag kom hem. Grym vecka du haft.

  3. Men wow, bra med milen!!
    Vilken härlig rutin ni fått till med gemensam promenad! Perfekt så där efter jobbet att få frisk luft och få träffa hela lilla familjen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: