Releasedatum och första recensionen

Det har varit så mycket roligt som hänt den senaste tiden så jag knappt hunnit med att uppdatera om allt här. Förutom bröllopet för min bror Erik som var i helgen fortskrider arbetet med att ta fram omslaget till min debutroman “Ett illegitimt barn” och just nu håller jag på att gå över sättningen för att se att allt ser bra ut och upptäcka små fel här och där. Det känns att det börjar närma sig nu!

Nu kan jag även gå ut med releasedatumet för min novell! Den 7:e november kommer Mörka rummet ut som e-bok och ljudbok. Och i fredags fick den dessutom sin första recension av en av förlagets förhandsläsare, “Sensuell, sexig och fantastisk” och ett betyg på 5 av 5. Gissa om jag var nära till glädjetårar när jag läste den! Mer om novellen kan ni läsa på min författarhemsida. Vore så roligt om någon av er läste novellen, men förstår om ni inte tycker att erotik är er genre att läsa. Jag trodde inte att det var min genre att skriva heller, men tänk vad en skrivövning kan göra.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att väcka Wilhelm som är hemma idag med förkylning.

4 thoughts on “Releasedatum och första recensionen

Add yours

  1. Men absolut att jag ska läsa den då den släpps. Ska bli så kul. Roligt att ha fått följt din resa då det kommer till detta också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: