Hemmahelg och intressekoll

Den här veckan har gått i en rasande fart, och det är otroligt skönt med fredag! Och vet ni vad, den här helgen behöver vi inte åka någonstans! De fyra senaste helgerna har vi varit iväg i Göteborg och i Jönköping så ni kan nog gissa hur skönt det ska bli att bara vara hemma i helgen. Vi har faktiskt ingenting planerat utan vi ska bara ta dagarna som de kommer, men givetvis kommer vi hitta på något. Att bara sitta och glo är inte riktigt vår grej med den här eftermiddagen har jag bara njutit av att faktiskt bara få vara hemma. Det blev det tacos och familjemys i soffan med popcorn innan det var dags för barnen att sova.

Under veckan skickade jag tillbaka sättningen för min dystopi, det var några saker som behövde fixas till. När den var tillbaka andades jag ut och tänkte att jag skulle få en liten paus och faktiskt hinna skriva på något nytt. Men tji fick jag, förmiddagen dagen efter fick jag en ny version av sättningen att läsa igenom, så jag har en del att göra på kvällarna framöver. Igår fick jag även sättningen för min novell som ska vara med i en julantologi som kommer vara som en julkalender, så den läste jag igenom igår och lämnade kommentarer på. Jag har planer på att ta hem några exemplar av antologin, och undrar om det finns någon som är intresserad av att köpa ett ex? Det är antologi med 24 stycken fantasynoveller som har tema – vinter/jul❄️

Nu ska vi starta en brasa i kaminen, krypa ner under filten och dricka lite gott.✨️

Hoppas ni får en fin fredagskväll!

4 thoughts on “Hemmahelg och intressekoll

Add yours

  1. Det händer verkligen grejer när det kommer till sitt ditt skrivande!
    Skönt med en hemmahelg när man varit iväg mkt. Här blir det sommarhuset med vänner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: