Min bok “Ett illegitimt barn” har släppts!

Idag var dagen med stort D. Min debutroman släpptes och jag kan säga att det blev inte många timmars sömn inatt. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig och jag kan säga att jag är helt överväldigad över all pepp, grattis-önskningar och kärlek som jag har fått idag från fler håll och kanter. De förbeställa böckerna hamnade på postlådan direkt på morgonen. Jag var otroligt nervös när jag kom med min bokpåse och fikat till jobbet men jag plockade upp kakorna när det började närma sig förmiddagsfikat och skrev en liten skylt att jag bjöd på fika för att fira releasen av min bok. Alltså, vilket fin respons jag fick! Så många som intresserade sig, ställde frågor och det tog inte lång tid innan all nervositet var som bortblåst! Och jag som tänkt att jag tog i när jag packa kassen med böcker till jobbet, men imorgon får jag ta med mig ett gäng till då det inte räckte till alla som ville ha. Jag blir helt salig bara jag tänker på det! Och jag tänker rida på den känslan länge och inte låta nervositeten över vad alla komma tycka komma och störa!

Ett illegitimt barn av Elina Kangas

Idag publicerades även mitt debutantporträtt på boktugg, helt sjukt att se sig själv där. Och jag tror att pollen börjar trilla ner nu att jag faktiskt är på väg att uppfylla min författardröm, vilket känns helt magiskt!

Debutantporträtt Elina Kangas

För den som vill läsa debutantporträttet finns det här. Boken finns tillgänglig i bokhandeln och det går även att köpa direkt av mig för 179kr +frakt. Och om man hellre vill låna boken på ett bibliotek är det bara att fråga så tar de in den.

Jag är otroligt sliten men så himla tacksam för dagen och all kärlek jag fått. Jag fortsätter att sväva på moln ikväll och firar debuten!

8 thoughts on “Min bok “Ett illegitimt barn” har släppts!

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: