Imorgon smäller det!

Idag var det klinikhalvdag på jobbet med fokus på arbetsmiljö. Den var intressant och emellanåt kanske något flummig, men det blev bra diskussioner. Vi bjöds även på fika och lunch, och lunchen var väl ingen höjdare och enligt min åsikt alldeles för liten. Jag trodde att det var en förrätt som vi fick först! Haha, tur att jag hade tagit flex på eftermiddagen så jag kunde stoppa i mig lite mer mat när jag kom hem.

Idag har det varit fokus på att förbereda inför releasen imorgon! Herregud, imorgon släpps min bok! Jag försöker fortfarande landa i känslan. På eftermiddag har jag suttit och signerat de böckerna som är förbeställda och har nu packat ner alla så att de är redo att skickas imorgon. Har även bakat lite som jag tänker bjuda kollegorna på imorgon, och en påse med böcker står även redo att följa med dit.

Inslagen bok som är redo att åka ner i påsen

Imorgon kommer även mitt debutantporträtt komma upp på boktuggs hemsida. Det är så mycket kul som händer nu och det bara sprudlar av lycka och nervositet i kroppen. Kommer jag kunna sova inatt? Förmodligen inte.

5 thoughts on “Imorgon smäller det!

Add yours

  1. Å så spännande! Vi som följt dej är så otroligt glada för din skull och hoppas verkligen att det ska bli en av ditt livs bästa dagar. Njut!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: