Både halsduken och jag fick godkänt

Visst var det en glad kille som fick testa sin nya halsduk idag! Riktigt söt blev han också, och varm och go kan jag också meddela att den är.

Idag var det dags för hälsokontroll med jobbet. Eftersom jag jobbar med joniserande strålning så ska man ha hälsokontroll varje år. Massa papper som skulle fyllas i, blodprov, urinprov och läkarundersökning. Allt såg finemang ut än så länge, jag får svar på blodprover imorgon. Förra gången jag var på detta fick jag veta att blodvärdet låg lite lågt, hoppas att det är bättre denna gång.

Annars har dagen flutit på med ett rasande tempo med alla vardagssaker. Jag och Joakim samåkte idag, vilket alltid är kul att kunna göra och nu på kvällen har jag även lyckats få till ett par ord ikväll på två manus som är prioriterade just nu.

Imorgon är det klinikdag med jobbet och sedan ska jag packa böcker! Vilken overklig känsla alltså!

5 thoughts on “Både halsduken och jag fick godkänt

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: