Första advent och halsduken är klar

Första advent och vi har haft en mysig dag. Första ljuset tändes vid frukost och sedan åkte vi som vanligt till City gross och handlade. Vi svängde även förbi så att jag kunde köpa lite postenpåsar inför onsdag när jag ska börja skicka ut böcker. Så himla roligt att flera har förbeställa av mig och på tisdag kväll ska jag sitta och signera böckerna som ska ut. Annars har vi varit ute och gått och pysslat allmänt här hemma. Jag har plockat iordning mer i kontoret och självklart har det blivit adventsmys med lussekatter. Jag har även läst klart en bok som det kommer komma en recension om framöver. Och nu på kvällen blev även Wilhelms halsduk klar! Den är gråblå i färgen även om den ser mest grå ut på bilden, och otroligt mjuk då den är gjord med alpackagarn. Får se hur han reagerar när han ser den imorgon. Melissa tog ju knappt av sig den på göra dagar när hon fick sin förra året.

Imorgon ska jag den årliga hälsokontrollen för jobbet och dessutom ska jag ge mig på att kontakta lite bokhandlar, läskigt men samtidigt väldigt kul.

13 thoughts on “Första advent och halsduken är klar

Add yours

  1. Jag kan inte riktigt ta in att det var första advent igår. Säger alltid att jag ska vara ute i god tid, ändå står jag här i sista sekunden som vanligt. Halsduken var superfin tycker jag. Spännande med bokhandlarna. Ska du försöka sälja in dina böcker där då?

  2. vi hade en trevlig dag med födelsedagsfirande igår såadventsfirandet får vänta till nästa helg, men det är så klart mysigt det med, hoppas det går bra med bokhandlarna=)

    1. Tack fina du! 🙂 Den kostar 179kr om man köper den av mig, bokhandlarna sätter sina egna priser men om man vill kan man även fråga efter den på sitt bibliotek så tar de säkert in den 🙂

  3. Vad kul att du har gjort egen bok 🙂 är det om ditt liv el påhittad historia? Kul att göra en sån sak och vågat! 🥰

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: