Julmarknad och härligt besök

Jag är helt överväldigad av all kärlek jag har fått sedan jag visade upp min bok igår! Jag får fortfarande nypa mig i armen och kika på dem för att vara säker på att det inte är en dröm.

Dagen började med lite sovmorgon och jag tassade upp tidigare än resten i familjen och hann få lite skrivet innan det var dags att kickstarta dagen. Efter frukost körde vi ett röjrace här hemma, det behövdes verkligen. Kontoret såg ut som ett bombnedslag. Rätt lustigt att det går så fort att fixa till men ändå drar man sig för att göra det förrän man får feeling. Vid 10 dök Jessica och Andreas upp. Som deras lille Hjalmar har växt sedan vi såg honom i somras. Han sitter nästan själv nu! Det blev en fika och tjöt innan vi packade in oss i bilarna och begav oss in till julmarknaden i gamla Linköping. Det var lite kaos innan vi hittade ett ställe att parkera på men det blev ändå bra för vi slapp betala parkering och fick oss en promenad till marknaden. Herregud vad mycket folk det var! Är verkligen inte van vid folksamlingar än efter pandemin. Några bilder blev det inte från marknaden, hade fullt upp med två barn och hund och dessutom gick vi och pratade hela tiden så tanken slog mig aldrig. Däremot fick jag med mig några påsar fudge hem.

Det var riktigt skönt att komma hem igen. Luften var råkall på marknaden och magen hade börjat kurra på oss alla, så vi slog ihop en smidig laxpasta som uppskattades av alla. Sedan värmde vi oss med lite varmdryck innan det var dags för Jessica och Andreas med barn och hund att åka hem till sig. Så himla roligt att träffa dem och det är personer som ger mycket energi att umgås med. Tyvärr går det ofta lite för länge mellan gångerna men nästa gång vi ses är om två veckor då jag har min releasefest för boken!

Nu blir det en lugn kväll och vi ska fortsätta att se på andra säsongen av En av oss ljuger på Netflix. Är det någon mer som ser på den? serien?

detkaosvikallarvardag

4 kommentarer på ”Julmarknad och härligt besök

  1. låter som ni haft en rolig dag, är mysigt att gå på julmarknad. Själv har jag inte varit på någon ännu men har planer på att besöka en framöver

  2. Ohh kan tro att det var lite råkallt för det var det här med igår. Mysigt att gå på julmarknad ändå, det hade jag velat också, men det gick ju inte i går och ej idag heller

  3. Jag har blivit en nörd på julmarknader vilket jag aldrig var förr. Ska iväg snart på ännu en nästgårds. Kan verkligen förstå känslan att faktiskt ha en egen bok fysiskt i sin hand. You go girl

  4. Julmarknad i gamla Linköping låter otroligt mysigt! Men ja det är jobbigt med folksamlingar, vi har verkligen vant oss av med det under pandemin.

    Mysigt att ni fick tid till att träffas, det är svårt att få till det när man har barn tycker jag. Nu börjar det bli lättare för min del eftersom grabbarna är så pass stora så det kommer en tid igen när man har mer tid för vänner och socialt liv.
    Jag har inte sett serien som du skriver om, får kolla in om det är ngt för mig. Tack för tipset.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: