Min bok är här!

Direkt efter jobbet åkte jag och mötte upp Joakim utanför Schenkers terminal i Linköping. När jag fick aviseringen om att jag kunde boka leveransen fylldes kroppen av ett lyckorus, ett rus som snabbt blev till besvikelse när jag såg att första dagen för att få hemleverans var 1 december. Dagen efter att boken skulle släppas! Efter ett kort överläggande med Joakim bestämde vi att vi skulle åka och hämta mina böcker istället.
Efter att jag åkt fel och snurrat runt för de håller på med massor av vägarbeten i stan kom jag äntligen fram. Mannen som skötte utlämningen var superschysst och det var inga problem alls för att få plocka av pallen där. Vi backade intill med den stora bilen och lastade in lådorna i bilen så fick de behålla lastpallen. Det tog en del självbehärskning att inte öppna en av lådorna redan där för att se boken. Men när vi kommit hem, hämtat barnen och varit ute på promenad med hunden var det äntligen dags!
Pulsen var skyhög, och en gång hann jag tänka tanken “tänk om det är fel bok i lådan” men lyckan när jag fick se innehållet var total! Surrealistiskt att äntligen få hålla boken i handen, min bok!

Den 30:e november släpps Ett illegitimt barn och jag fylld med så många känslor just nu. Jag går och känner, luktar och bläddrar i boken, försöker ta in att det faktiskt är min bok. Att den är här och att mitt skrivande inte längre bara en dröm.
Om du vill beställa ett signerat exemplar är det bara att höra av sig till mig eller beställa ett via min hemsida.

10 thoughts on “Min bok är här!

Add yours

  1. Grattis, grattis, grattis!! Å vad stort!!! Förstår att det känns overkligt! Men tänk vad du jobbat för detta och nu har du din belöning i handen!!! Så häftigt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: