Vem är jag? – 10 frågor

Så här några dagar i efterhand hakar jag på Madelenas utmaning 100 frågor på 10 dagar, och först ut är att berätta lite mer om sig själv.

1. Namn
Elina heter jag. Har tyvärr inget smeknamn då mitt namn är så kort men hade gärna haft ett.

2. Ålder
Jag fyller 29 år i september, så jag har ett år kvar tills det stora 30. Jag glömmer titt som tätt hur gammal jag är och måste alltid tänka efter när någon frågar.

3. Bor
I ett egenbyggt hus i ett litet samhälle som heter Nykil och ligger utanför Linköping. Har skogen som granne på baksidan vilket är alldeles underbart.

4. Civilstånd
Jag är gift sedan snart 5 år tillbaka, jisses vad tiden går! Och jag och Joakim har varit tillsammans i 13 år denna sommaren.

5. Barn Två underbara ungar har jag, som bjuder på kärlek, skratt och många tålamodsprövningar. Melissa är snart 4 år och Wilhelm fyller 2 år på söndag, så det är full rulle här hemma.

6. Husdjur
Det har vi minsann också. Två katter. Vår stingsliga huskatt Sixten och vår mästerjägare och raskatt Bamako som vi adopterade från en Savannah-uppfödare när de tagit två kullar på henne. Även vår kära hund Bartolo är adopterad och har hittat från de spanska gatorna hem till oss

7. Vad gör jag på dagarna?
Jag jobbar som biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, och jag arbetar inom ett område som heter nuklearmedicin. Har jobbat på fysiologiska kliniken på Universitetssjukhuset i Linköping i 5 år i juni. Och på kvällarna arbetar jag med mitt eget företag som författare.

8. Intressen/hobby
Med tanke på förra frågan är det kanske inte så konstigt att jag älskar att skriva. Jag läser även en del, umgås gärna med familjen, tränar, pysslar i trädgården och tycker om att ha många bollar i luften. Gillar att starta igång projekt.


9. En bra sida.
Jag är riktigt bra på att tänka utan boxen och komma på lösningar.


10. En dålig sida.
Jag har något av en “allt eller inget” – inställning. Antingen händer det massvis av saker samtidigt eller ingenting alls. Har väldigt svårt att hitta en balans. Det blir ofta full gas till att bränslet tar slut och jag behöver lite tid att tanka och starta om.

9 thoughts on “Vem är jag? – 10 frågor

Add yours

  1. Den där balansen och allt eller inget känner ja igen mig ganska bra på dock försöker ha jobba på att bli bättre på de ,då att skapa balans är viktigt för mig nu i itmattningen.men de är verkligen svårt😂

  2. Så roligt att få veta så mycket om dig. En del har jag förstått av dina inlägg, men kul att även läsa om dina husdjur, hur härligt du bor, och om vad du gör om dagarna.

  3. Med tanke på att jag vart borta från bloggen länge är det roligt art läsa dessa frågor och svar, lite har jag ju läst om innan här men friskade upp minnet lite 🙂

  4. Åh vad roligt att du också hoppade på. Även om man tror man vet så mycket om någon kommer det alltid något nytt. Den där balansen är så viktig, men så svårt för de flesta av oss.

  5. Har du en äkta savannah katt, nu blir jag avundsjuk. Har varit på topp 3 lista över katter jag vill ha men tänkt att de nog är lite för vilda. Och hej, jag är också biomedicinsk analytiker, jobbat tre år med mikrobiologi. Just nu gör jag dock annat då det inte fungerar att vi båda skiftar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: