Blötsnö, bokat och veckans planer

Vilket väder jag vaknade upp till idag! Blötsnö som gjorde det snorhalt på vägen och det blev inte annat än att ta det extra lugnt till jobbet. Och det var riktigt skönt att snön smält bort och solen sken när det var dags att åka hem igen. Som väl var mådde både Joakim och Melissa bättre efter att ha varit hemma hela dagen, och jag håller verkligen tummarna för att de ska friska till fort och att vi har haft vår beskärda del av sjukdomar för ett bra tag. Nu när barnen har somnat har jag och Joakim tagit tag i momsredovisningen för förra året och skickat in det till Skatteverket så det är check på den också.

Hotell och barnvakt bokad

Idag bokade vi äntligen hotellet inför bokmässan i Göteborg och direkt bokade vi även in barn-och hundvakt för den helgen. Det blir en födelsedagshelg i Göteborg i år igen, jag och Joakim hade så otroligt mysiga förra året så han ville följa med i år igen även om böcker inte är hans intresse. Denna gång kommer även mina egna verk att finnas med på mässan. Hur otroligt är inte det? I år är jag inte bara där som besökare utan även som författare.

Från förra årets weekend i Göteborg

Planer för veckan

Det händer ändå en del roliga saker den här veckan. Imorgon är det Fettisdagen och för min del kommer det bli årets första semla. På kvällen imorgon har jag även en digital skrivdejt, kommer bli så mysigt!

På torsdag är det nästa tillfälle i marknadsföringskursen. Och på söndag fyller vår lille lille 2 år! Var tar tiden vägen egentligen? Det ska bakas och fixas så det blir en riktigt mysig dag!

Vad ser du fram emot i veckan?

13 thoughts on “Blötsnö, bokat och veckans planer

Add yours

 1. Fy för snö! Här regnar och blåser det och det är inte heller kul, men snö vill jag inte ha!
  Så kul att ni gör en grej av resan till bokmässan. Mysigt att få tid ihop hemifrån. Såå kul att är där även som författare i år! Häftigt!

 2. Ja det vräkte verkligen ner snö här i morse då vi vaknade och vi tog oss till jobb och skola, totalt vräkte ner. Det snöade tills eftermiddagen innan det höll uppe. Vad roligt att ni åker tillsammans denna ggn också och att ni tar en hotellvistelse. Superkul att du är med som författare denna ggn

 3. Jag har varit på Bokmässan en gång och även om jag fick panik då det var mycket folk vill jag gärna dit igen vid nåt tillfälle. Har jag tur så kanske nästa år 🙂
  Hoppas det går bra för dig där!
  Måste kolla upp vad du skriver för nåt.

 4. Åh så roligt att ni ska åka på bokmässan, och så spännande att du ska delta med dina egna verk! Jag har aldrig varit på bokmässan, men det skulle vara roligt att besöka den nån gång😊

 5. Men så roligt. Ja det är väl bra att vara ute i god tid då just hotellen blir fullbokade så snabbt vid sådana här event. Vi brukar alltid besöka bokmässan varje år så kommer säkert i år igen. Ser jag dig så kommer jag fram och säger hej om det är OK? 🙂

 6. bokmässan är verkligen ett drömmål för mig, tyvärr bor jag så otillgängligt att det är typ ett dygns resa så frågan är om det är värt det. Här kom det 15 cm snö i helgen och nu har vi -10 grader kallt. härligt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: