Jag är en av Serafs författare!

Hur fantastiskt är inte detta? Jag måste nypa mig själv i armen bara av att skriva det här för att försäkra mig om att det sker på riktigt! För er som inte känner till Seraf förlag sedan tidigare är de ett svenskt förlag som ger ut svensk fantasy, romance, feelgood och skräck. Böckerna som de ger ut är välgjorda, otroligt snygga och jag har inte blivit besviken på en enda av dem hittills. Dessutom är de måna om sina författare och skapar en väldigt familjär stämning med både sina författare och läsare. Och det har varit en dröm för mig att en dag få ge ut en bok hos dem och få bli en del av den underbara gemenskapen de skapar.

I höstas skickade jag in en pitch för mitt skräckmanus till Seraf och blev överlycklig när förläggaren Caroline svarade att hon gärna ville läsa manuset när det var färdigt. I januari blev det full fokus på manuset och i början av februari skickade jag iväg det till Seraf. Det blev ett par riktigt nervösa dagar där pulsen sköt i höjden varje gång jag fick ett mejl. Men några dagar senare när jag satt på jobbet och skulle kolla så att inte förskolan hört av sig om barnen kom det!
Hon ville ha mitt manus! Mitt drömförlag vill ge ut min skräckroman!
Jag var tvungen att läsa igenom mejlet flera gånger och mina händer bara skakade. Det var till och med så pass att en kollega fick ta in min patient på kameran. Några dagar senare skrevs kontraktet och jag är så glad över att äntligen kunna dela nyheten med er!

Under 2024 kommer min rysliga kortroman “Springor av mörker” tillsammans med Seraf! Och jag ser så mycket fram emot att få arbeta tillsammans med dem och få ingå i Seraf familjen.

14 thoughts on “Jag är en av Serafs författare!

Add yours

  1. men ett superdupergrattis till dig. Blir alltid lika glad att läsa när folks drömmar går i uppfyllelse, trots att vi inte känner varandra. Hoppas du kommer dela med dig om processen till färdig bok

  2. Vad roligt att kunna nå sin dröm sådär, ett stort grattis till dig. Vad spännande att få vara författare. Jag är nyfiken på dina böcker, för visst har du redan släppt några?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: