Just nu – lista

Då livet flyter på och dagarna är ganska så likadana just nu så tänker jag att det blir ganska enformigt att skriva om samma sak hela tiden, så istället bjuder jag på en liten lista hur livet ser ut just nu.

Känsla: Sliten men lycklig

Dricker: En stor kopp te

Äter: Apelsin

Läser: Magin vaknar av Gabriella P. Kjeilen och Witcher: Ödets svärd av Andrej Sapkowski (ljudbok)

Lyssnar på: Littpodden

Tittar på: Shadow and Bone, och Gift vid första ögonkastet

Skriver på: Mitt feelgoodmanus ”Att renovera ett hjärta”

Njuter utav: Solen och värmen som äntligen kommit

Ser fram emot: Morgondagens möte med en av förläggarna från förlaget och min och Joakims bröllopsdag nästa vecka

Längtar efter: Ledighet – just nu är jag väldigt trött och vill gärna ha långledigt med fint väder ☀️

Nästa ”att göra”: Rensa ogräs i häcken, vilket kommer bli en av helgens sysslor

5 thoughts on “Just nu – lista

Add yours

 1. Åh, feelgood! Jag är så imponerad av att du kan skriva så många olika genres! Skriver du alla dina verk i kronologisk ordning eller lägger du till saker efter hand?

  Njuter också av sol och lite värme och älskar att det blir enklare med utomhustid. Igår hade vi premiär för middag ute på vår takterrass och jag längtar redan till nästa gång, haha!

 2. Jag förstår både att du känner dig sliten och lycklig. För du får otroligt mycket gjort, men ägnar dig så mycket åt sådant som uppenbarligen är ditt kall i livet. Det är underbart att det går så bra för dig med skrivandet.
  Magin vaknar låter som en bok i min smak. Tror att vi har lite samma smak ibland, för jag har också precis börjat titta på Shadow and Bone säsong 2 🙂

 3. Gifta vid första ögonkastet har ett par som jag tycker verkar så mysiga. Arvid officern och hans fru mäklaren. Känner mig precis som du sliten och lycklig

 4. Fin liten lista! Känner mig också lycklig men sliten. Nu är det så proppat i kalender med födelsedagar, babyshower, bröllopsplanering, kalas, träning…så jag blir helt yr.
  Vi försöker njuta av vad livet ger och det är ju ganska behagligt. men jag längtar efter ledig tid att hänga i trädgården, få kolonin i ordning och efter första natten där.
  Soffhänget hemma brukar vara med TV serien Castle hemma
  Kram Kajsa

 5. Hoppas ogräset blir rensat nu i helgen, det är ju så fint väder idag och varit i veckan. Man njuter verkligen av solen och våren 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: