Frågestund – vad vill ni veta om mig?

Nu var det väldigt längesedan jag hade en frågestund här på bloggen och nu tänkte jag att det är dags igen. Alltid kul och dessutom kan det ge lite inspiration.

Ställ gärna frågor, stora som små, och så kommer jag besvara dem i ett senare inlägg.

Vad vill ni veta om mig?

6 thoughts on “Frågestund – vad vill ni veta om mig?

Add yours

  1. Så kul med frågestund. När kom du på att du ville bli författare? Jag ville också det då jag var liten, och fick alltid bra omdömen på det jag skrev. Tyvärr tappade jag det på vägen då jag fick barn. Är så impad över allt ni hinner med på en dag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: