Min debutroman blir 6 månader

Tiden går fort när man har roligt sägs det och det är redan 6 månader sedan min debutroman ”Ett illegitimt barn”. Helt otroligt egentligen och jag är så stolt över mig själv över att jag tog steget att satsa på min dröm. Vilken resa det har varit, många toppar och dalar. Att gå från nervvrak inför att någon ska läsa ens bok till att gå på moln över en fin recension. Det svåraste har helt klart varit marknadsföringen – att nå ut genom bruset. Men jag är så otroligt tacksam över alla som tar sig tid att läsa min bok.

För att fira att min bok fyller 6 månader har jag ett erbjudande där man kan beställa ett signerat ex för 190kr inklusive frakt. Kontakta mig vid intresse. Erbjudandet gäller till och med fredag.

Här hemma blir det rabarberpaj för att fira 🎉

5 thoughts on “Min debutroman blir 6 månader

Add yours

  1. Mm, marknadsföringen kan vara ett pussel, sedan svänger det i perioder också..ett tag kan man sälja många och sedan kan det bara bli enstaka i månader för att sedan bli en topp igen osv..Roligt med bokutgivning i alla fall

  2. Grattis till både dig och romanen. Det kommer bli en hel bokhylla med dina egna böcker när du bor på hemmet 92 år gammal var så säkert. You go girl

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: