Rastlöshet och klistermärken

Jag börjar minst sagt klättra på väggarna här hemma. Orken är nästintill tillbaka och därmed har även rastlösheten kickat in. Däremot är halsen fortfarande urkass och mitt försök att rensa ogräs idag fick ett rejält bakslag med hosta. Så det är fortfarande att hålla sig stilla som gäller. Då är det ju tur att det finns lite mer stillsamma sätt att underhålla barnen också, som att plocka fram lagret med klistermärken.

Idag efter förskolan fyllde jag den lilla poolen i trädgården med vatten så fick de bada fötterna, vilket slutade med två nakenfisar som badade för fullt medan jag läste en skrivtidning i solen bredvid.

Imorgon är barnen lediga från förskolan och jag håller tummarna för att halsen känns bättre så vi kan hitta på en massa skoj.

6 thoughts on “Rastlöshet och klistermärken

Add yours

  1. så många som är krassliga nu. Hoppas det vänder snabbt så orken kommer tillbaka. Tänk att klistermärken kan vara så roliga.

  2. hoppas att du mår bättre snart, bra med pyssel när man har småbarn och en liten pool och vattenlek är ju jätteroligt att sysselsätta sig med i den åldern..

  3. Usch, vad drygt att vara krasslig! Men så mysigt att sitta och pyssla med klistermärken. Kan sakna de där mysstunderna när jag och barnen satt tillsammans och pysslade.
    Och så kul med vattenlek! Det verkar alla barn tycka är roligt 🙂 Sonen kunde stå i timmar i köket vid vasken och bara leka med vatten, bunkar och slevar, haha!

  4. Åh jobbigt när man känner sej rastlöst och inte vet vad man ska göras.

  5. Hosta har ju en gräslig förmåga att sitta kvar på tok för länge. Här är en dom hsr spring i benen jämt och ständigt

  6. Hoppas att halsen mår bättre idag nu! Haha ja de börjar bada tidigt i år ute, själv tycker jag fortfarande att det är lite för kallt att bada utomhus 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: