Fredag 2 juni

Äntligen! Idag är första dagen den här veckan som jag faktiskt känner mig okej. Inte bra, men okej! Och det kommer inte en dag förtidigt.

Igår var båda barnen hemma och det blev en massa pyssel. På förmiddagen åkte både kritor och deg fram. Tänk vad länge man kan hålla sig sysselsatt med lite deg. Wilhelm gjorde ormar och jag och Melissa gjorde massa olika former.

Idag var Wilhelm hos tandläkaren vilket gick bra även om han är ganska blyg när det kommer till sådana besök. Detta innebar även att Joakim jobbade hemifrån vilket var väldigt trevligt då vi kunde äta lunch ihop och småprata lite mellan varven.

Ikväll blir det däremot inte mycket gjort då jag tänker vila ordentligt inför imorgon för att vara så frisk som möjligt. Det är nämligen familjedag imorgon och mina föräldrar har planerat ihop något som vi alla ska hitta på, spännande och jag hoppas att jag är pigg nog att vara med.

Passar även på att påminna om att idag är sista dagen att beställa ett signerat ex sv ”Ett illegitimt barn” av mig till ett specialpris på 190kr inklusive frakt.

2 thoughts on “Fredag 2 juni

Add yours

  1. Bra med pyssel när man inte känner sig 100% frisk.. Barnen brukar verkligen uppskatta det och lera har ju otroligt många roliga möjligheter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: