Färg, muffinsbak och bladplockning

Som vanligt går helgerna alldeles för fort men oj vilken härlig helg det har varit! I fredags efter vi hämtat barnen från förskolan så var det äntligen dags för enhörning att få lite färg. Givetvis rosa enligt Melissas önskemål och när den fått färg fick det även lite rosa glitter på ryggen. Nu saknas bara att måla lite ögon.

Igår blev det städning av huset och långpromenad förbi återvinningsstationen på förmiddagen och eftermiddagen innehöll lite skrivande och muffinsbak innan middagsgästerna kom. Grannfamiljen kom över på grillat och det blev en härlig kväll med lekande barn, grillat och glass och jordgubbar till efterrätt.

Kladdkaksmuffins

Idag har vi fixat i trädgården. Joakim har satt igång pumpen till vattentankarna medan jag och Melissa skördat i slänten. Så mysigt att sitta där tillsammans, plocka och prata. Hjälp vad klok vår lilla tjej är. Första omgången av oregano har plockats och ligger nu i torken. Även en omgång te har hamnat på en plåt för en första torkning, denna gång blir det smultron citron och jag tror den kombinationen kan bli en riktig hit. Det blir definitivt att testa en kopp med det ikväll.

Hur har er helg varit?

One thought on “Färg, muffinsbak och bladplockning

Add yours

  1. Härlig helg. Kladdkakemuffins låt ju väldigt gott tycker jag. Själv har jag jobbat, men nu är jag ledig i ett par veckor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: