Den nya bokhyllan är på plats!

Jag har länge pratat om att jag vill ha en bokhylla i vardagsrummet och få en mysig läs/skrivhörna. Efter mycket ritande och funderande satte arbetet med bokhyllan igång. I måndags åkte vi och köpte virke, sågade och limmande och efter ett par timmar stod de två sidorna och hyllorna klara. På tisdagen kom övre planet på och den målades. Eftersom vi hade en del virke över fick det även bli att par tavellister.

Och igår kom de äntligen upp och kunde inredas! Vilket lyft väggen fick och jag ler varje gång jag ser hyllan. Vi testade även sätta dit en fåtölj för att få känslan av hur det kommer bara när hörnan är klar.

Nu ska vi bara hitta en passande tvåsitssoffa.

9 thoughts on “Den nya bokhyllan är på plats!

Add yours

  1. Superfin blev den. Gillar att du planerade in plats för ved för det är så hemtrevligt och ger både ro och lugn. Kul att du ritade och ni byggde den själva.

  2. Men va kul att göra lite projekt 🙂 det ser verkligen bra och det är kul med nytt och det gör ju så att det blir ett lyft direkt 😉

  3. Så stilren och snygg den är och en tanke bakom allt fr att harmonera med öppna spisen och rillfällena till bokläsning där. Snyggt och alltid roligt när man gjorde den själv, snyggt med gråmålad sedan

  4. Det blev verkligen snyggt med bokhyllan mot väggen och sedan fotöljen. Du kommer kunna sitta där och läsa med brasan igång 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: