Semestern fortsätter

Dagarna går på tok för fort just nu och även om jag tänker att jag ska uppdatera här så hinns det inte med. Men här är lite av vad vi har haft för oss på sistone.

Gruvvandring

I fredags lämnade vi Wilhelm hos mina föräldrar, Melissa har redan där då hon varit på husvagnssemester tillsammans med dem under veckan. Efter en lunch begav jag och Joakim oss mot dagens mål – en övergiven gruva. Det blev en liten promenad efter vi parkerat bilen och när vi tagit på oss all utrusning så var det dags att gå in. Så häftigt och jag kan meddela att min klaustrofobi kickade in emellanåt när vi utforskade gruvans tunnlar. Var även lite blöt av om ena strumpan när vi kom ut då ena stöveln började läcka in vatten. Men riktigt kul var det och nu har jag massa med inspiration till mitt nästa manus som ska utspela sig i gruvan.

Återträff och traktoråkning

I lördags var det dags för en efterlängtad återträff. När jag växte upp så umgicks vi mycket med ett par andra familjer och igår hade vi återträff med en utav dem. Och nästintill alla kunde vara med! Saknades bara 2 stycken men ändå var vi över 30 personer varav 10 småbarn. Det blev lekar, prat, god mat, en massa studsande i studsmattan och åkande på traktorns släp. Barnen var stormförtjusta!

Tyvärr har Joakim dragit på sig feber nu så det blir inte många knop här hemma nu. Men vi har tagit oss i blåbärsskogen och jag kan även lyckats tajma in en sprungtur mellan skurarna.

4 thoughts on “Semestern fortsätter

Add yours

  1. Ja,förkylningar går verkligen nu och det är trist, jag har äntligen tagit tag i bloggandet nu på semestern och avsatt en timme varje morgon för allt som har med bloggandet att göra och det börjar ge resultat. Häftigt med gruvandring och att träffa andra föräldrar och barn för att umgås är ju inte helt fel det heller

  2. Vilka roliga saker ni hittar på. Sådant gilla. Hade velat ha släktträff, men min familj/släkt är inte alls sådana som gillar sådant.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: