Vad pågår egentligen i garaget?

För ett par veckor sedan flyttade en printer in i vårt garage. Vi hade pratat ett tag om att det vore kul att börja trycka bland annat böcker och när vi hittade en lämplig printer slog vi till. Nu har det varit många kvällar och timmar i att lära sig program och maskin men saker och ting går framåt.

Vi har skapat målarböcker till barnen, det är så häftigt att se när de kommer ut ur printern. Barnen älskar sina nya målarböcker och det är en speciellt känsla när man satt ihop allting själv. Och barnens målarböcker är även våra första produkter som går att köpa eller beställa.

Vi har även testat att skriva ut vanliga foton och det funkar alldeles utmärkt.

Det finns så många idéer just nu och pysslar bland annat med en kalender, broschyr och nosar lite på boktryck.

Om du hade en printer, vad hade du tryckt?

4 thoughts on “Vad pågår egentligen i garaget?

Add yours

  1. Men wow vad kul! Målarböcker är ju perfekt!
    Jag hade nog också tryckt kalendrar, älskar att skriva ut månadsuppslag när det är mycket som ska planeras. Och så hade jag nog gjort egna prints – att sätta i tavlor. Såå kul!

  2. En printer i garaget kåter oskyldigt.
    När jag växte upp hade båda grannarna på var sida om vårt hus hembränningsapparater varav den ena åkte fast och inte den andra. DEt blev en cirkus på gatan en tag om det var den andra brännaren som skvallrat osv.

    Men tror att idag har de utvecklat detta till ett bränneri där sonen tagit över. Har för mig att mamma sa något om det för några år sedan. Ska genast googla på det…

    Jätteroligt med målarböckerna och kunna printa sina egna bilder.

    https://kamillaskamera.com/

  3. Kul att printern fungerar 😃👍. Å att ni kan göra olika saker med den. Som målarböcker. Spara lite tid & pengar 😊👍 win win. Å att det finns tankar om vad mer ni kan göra med den. Bra att det finns olika funktioner på den. Nu bara att testa & se vad den kan göra & hur det blir.
    Jag hade fixat foton i den.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Upptäck mer från Det kaos vi kallar vardag

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa