Soffa och sol på näsan

Idag blev det en tur till padelhallen, så skönt att komma igång igen efter veckans sjukdom och vabb. De senaste dagarna har varit intensiva med klinikdag med föreläsning om kommunikation, dans för M, många möten och jag har redigerat klart novellen som kommer under våren och börjat med redigeringen på höstens bok. Full rulle som vanligt med andra ord.

Igår hämtade vi hem vår nya soffa till läshörnan. Tanken var först att jag skulle ha en fåtölj där men vi insåg rätt snabbt att det var fler som gärna ville kunna sitta där så det fick bli en soffa med fotpall. Tyvärr var soffan trasig i ryggen när vi öppnade paketet så vi har pratat med Mio för att reklamera den, men tills det är löst får vi använda soffan så nu står den på plats. Och vi är så nöjda med hur det blir!

Idag har solen varit framme och vi har tankat d-vitamin men en långpromenad med sol på näsan. Underbart! Joakim och W har även passat på att tvätta en av bilarna. Ett vårtecken här hemma!

Hoppas ni haft en bra lördag!

1 thoughts on “Soffa och sol på näsan

Add yours

  1. Trist att soffan var trasig vid leverans för den såg fin ut, hoppas att ni får en ny och fin soffa sedan, låter som du har en hel del att göra..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

Upptäck mer från Det kaos vi kallar vardag

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa