Inredningsprojekt

Nu har inredningsprojektet börjat. Trots att det är ett bra tag kvar innan huset är klart så har jag redan börjat tänka på inredningen. Det är rätt mycket småsaker som man kommer på hela tiden, och jag längtar verkligen tills vi får flytta in och fixa iordning det sista i hemmet som vi har skapat. Det är helt otroligt när jag tänker på det, att vi faktiskt bygger vårt eget hem med våra egna händer. Det hade jag aldrig trott för ett par år sedan. Men det är riktigt kul att börja tänka ut hur vi vill att de olika rummen ska se ut. Nu när vi har handlat julklappar så fastnade jag för en vas som jag tror kommer passa som en smäck till våra ekfönsterbrädor. Jag kunde inte stoppa mig själv utan köpte hem en för att testa, och så fint det blev! Jag är helt såld på dessa vaser och de ligger nu på vår önskelista för bröllopspresenter fast med blåa ränder istället för svarta. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: