Huset dag 2

Idag var det bara att fortsätta där vi lämnade det igår. Vi har nu fått upp två väggar och den tredje är klar inför resning imorgon. Den högsta väggen i huset på 3,5 meter är nu rest, och som tur var fick vi hjälp av en av våra grannar. Det var riktigt snällt för vi hade inte klarat att få upp den själva. Nu börjar man få lite rumsuppfattning och man kan börja tänka sig vart man vill ha olika saker. Det är mycket att tänka på när man reser väggar och det är pilligt att se till att de blir raka. Det är tur att Joakim är noggrann för det blir riktigt bra och det märks att han vet vad han gör. Det är alltid lika kul när folk från samhället kommer förbi och pratar med oss. Vi får en hel del beröm för bygget och det tycker jag att vi värda så hårt som vi arbetar med det. Men det märks att ryktet går snabbt i ett litet samhälle och det är många som är nyfikna. 
Idag har vi även räknat ihop hur mycket tid vi har lagt på bygget förutom markarbetet. Totalt på plattan inklusive all hjälp vi fått blev det 131 timmar, och än så länge har vi lagt ner 152 timmar på garaget. Huset ligger i lä med ynka 30 timmar än så länge, men vi har bara jobbat med den i två dagar. Det ska bli spännande att se hur många timmar vi landar på i slutändan men det är en hel del timmar kvar. 
 
 
 

 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: