Julkaoset

Nu är julveckan här, tiden har gått alldeles för fort. Jag känner att jag inte har hunnit med detta året som man gjort tidigare år. Jag som brukade börja köpa julklappar redan i november och tyckte att det var mysigt. I år har det mest känts som ett stressmoment. Några bra julklappar har vi nog allt lyckats att köpa till våra familjer men till oss själva har vi knappt kommit på något som vi kan köpa. Vi priotiterar bygget över det mesta och det gör att orken som brukade finnas där inte längre finns. Så på ett sätt ska bli det väldigt skönt med ett juluppehåll där man får komma iväg och träffa familj och släkt, det blir en paus i byggandet. Men jag har en liten rädsla över att det kanske inte blir den avkopplingen vi behöver i nuläget. Vid jul är det mycket som sker, många olika personer att träffa och mycket som ska hinnas med. I år vill jag ha en lugn jul. Inte för att våra jular brukar vara jobbiga eller så, men i nuläget känner jag att jag inte orkar med stressen som kan bli kring julen.Det behöver inte vara avancerat, bara man får träffa dem som betyder mest för en och ta det lugnt. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: