Första takstolen på plats!

Tanken var först att vi skulle åka ut imorgon och sätta två takstolar, men det fick bli idag istället. Man får passa på när man orken och viljan att åka ut och snickra på kvällen efter jobbet. Det är inte alltid som man är så sugen på det. Men nu är det gjort och det gick ganska smidigt. Det är alltid så att när man gör den första så får man testa sig fram till vad som funkar och inte, den första takstolen ikväll blev lite väl krånglig att få dit eftersom vi behövde korsa plattan med flera snedsträdor som var i vägen. Att göra det med en 8,5 meter lång takstol är inte det smidigaste. Men man lär så länge man lever, och nu vet vi hur vi ska och inte ska göra när vi sätter resterande takstolar. Men höll bara på i ungefär en timme så vi lyckas ändå att få lite tid hemma innan det är dags att sova. Imorgon blir det att hålla sig hemma efter jobbet och baka inför julen. Men det är väldigt skönt att vi fick upp takstolarna ikväll så att Joakim kan sätta gavlarna på torsdag, och vi har en mindre sak att tänka på i allt detta. 

 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d