Huset dag 4

Idag har Joakim fortsatt att arbeta på huset medan jag var på jobbet. Så idag har han fått upp båda gavlarna som var tanken med dagens arbete. Själv får jag precis som ni nöja mig med att bara se bilder på dagens arbete idag, jag får åka ut en annan dag och titta. Imorgon blir det att tillverka takfötter och även såga till några av reglarna i den ena gaveln. I mellandagarna blir det att börja lägga resten av takstolarna och även lägga taket på denna delen av huset. Förhoppningsvis kan Joakim få lite hjälp i mellandagarna då jag jobbar. 
Nu i julhelgen ska jag även ta mig an att börja fixa med den nya bunten med bankpapper som har ansamlat sig under den senaste veckan. När man bygger huset själv får man inte glömma att det är en hel del som ska fixas runt omkring själva bygget, sådant som man oftast inte lägger märke till. Vi tar lite ledigt från byggandet under julhelgen, både för vår egen skull men även för grannsämjan. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: