Huset dag 5

Efter en trevlig och skön julhelg med god mat och mycket stillasitttande kunde vi inte hålla oss från bygget idag. Planen var att lägga alla takstolarna på en del av huset, och vi fick upp alla 11 som var planerat. Det tog oss cirka 4 timmarm men det är en del som ska fixas runt omkring, det är inte bara att lyfta upp takstolen och sedan gå vidare till nästa. Det var några stunder då det inte var så muntert på byggarbetsplasten, men det går inte alltid att vara på tipptopp hurmör heller. Vissa dagar är det jag som är på sämre humör och vissa dagar är det Joakim, men det viktigaste är då att den andra försöker göra det den kan för att lätta upp stämningen, det blir ju inte direkt bättre av att båda två går och irriterade för då kommer vi ingenstans. Vi vet båda om att det kommer vara ett kämpigt år och att vi kommer bli irriterade både på bygget och på varandra, men vi försöker göra det bästa av situationen. Nu i mellandagarna blir det fullt ös på bygget då Joakim får hjälp av min ena bror onsdag och torsdag, och på fredag är även jag ledig från jobbet så jag kan vara med och bygga. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: