Huset dag 8

Idag har det verkligen varit fullt ös! Vi började med att lägga vindduken, och idag testade vi att lägga varje fack för sig. Det var väldigt smidigt när vi har ett lutande tak för då kunde man släppa dukrullen högst upp och sedan fick en av oss stå och ta emot den längst ner. Lite kusligt var det allt att fånga den för den fick upp en väldig fart. När den väl var på plats så dröjde det inte länge förens första råsponten var uppe. Jag har dessutom hittat en ny kompis – spikpistolen. Det blev en del råspont att bära och lyfta upp på taket. Så nu är vi båda rätt så trötta i kroppen, men det var det värt. Vi är faktiskt imponerade av oss själva att vi hann lägga så mycket råspont och takpapp idag. Vi gjorde dock inte färdigt taket eftersom det för mörkt och började frysa på. Ingen av oss kände direkt för att halka runt i mörket på cirka 4 meters höjd. Det är 2-3 rader kvar att lägga och det fixar vi imorgon förmiddag. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: