Taket på del 1 är klart!

Som rubriken lyder så har vi nu lagt all råspont och papp på den första delen av huset. Det tog cirka 3 timmar att lägga den sista delen på 5 rader. Totalt så blev detta taket ca 150 kvadratmeter, och när vi räknade på det så har vi lyft upp närmare 2,7 ton upp på taket. Så de tär inte så konstigt att vi är lite slitna i kroppen nu. Det är så skönt att få det klart innan årsskiftet, och även att vi fick det klart innan det kommer snö eller regn.Efter vi lagt färdigt taket så tog vi ledigt resten av dagen. Vi fick besök av Jessica och Andreas. Det var trevligt att få träffa dem igen, det går ju lite tid mellan gångerna när man inte bor lika nära längre. Imorgon är det nyårsafton, men vi tar inte ledigt för det. Vi kommer dock bara hålla på ett par timmar. Tanken är att mina föräldrar kommer upp och hjälper oss att sätta gips. Som tack blir de bjudna på nyårsmiddag. 
 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: