Huset dag 9

Idag tog vi sovmorgon och var inte ute förens vid ca 8.30. Det var gipsning som stod på schemat idag och gipsat blev det. Vi hade under julhelgen varit och hämtat plåt som vi skulle ha under den understa gipsskivan som skydd för regn. Det var mycket lättare att sätta dit gipsskivorna när de plåtarna var uppe. Vi fick hjälp av mina föräldrar som sagt, så nu är det inte mycket kvar att gipsa. Det är de små bitarna högst upp som är kvar, men de är också krångligare att få till. Vi avslutade vid 15 tiden idag, både för att det började bli mörkt och för att det är ju ändå nyårsafton. 
Vilket år som det har varit! Jag har tagit examen och fått ett nytt jobb i Linköping. Vi har förlovat oss, köpt tomt, flyttat till Linköping och börjat bygga vårt egna hus. 
Jag ser fram emot var 2018 har ett erbjuda med bröllop, förhoppningsvis ett färdigt hus och mycket mer. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: