Nyårsdagen

Vi inleder året med en byggfri dag. Vi hann komma mycket längre med husbygget innan årsskiftet än vad vi först trodde. Idag blir det istället att ta det lugnt och lite bröllopsfix. Min vigselring ser numera ut som en ring och det är nu inte jättemycket kvar på den. Dessutom passar den som en smäck! Alla namnskyltar är fixade, snart alla ljuslytkor också och det är mycket små plock som börjar falla på plats. Nu efter årsskiftet så kommer det bli lite mer intensivt med bröllopsplaneringen eftersom det inte är så lång tid kvar, bara 117 dagar. Men tiden går fort när man jobbar och bygger hus och helt plötsligt så står vi där den 28 april. 
Vilket år detta kommer att bli! Självklart är nyårslöftet att huset ska bli klart i år, hoppas att vi håller det löftet!

 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: