Huset dag 11

Idag har vi satt ihop och rest väggarna till del 2 av huset. Joakim hade sågat till alla reglar igår så idag var det bara att spika ihop dem. Gissa vem som lyckades resa upp ett väggsegment helt själv idag! Dock var det den minsta av dem alla men jag lyckades. Så nu är båda långsidorna uppe och imorgon börjar vi lägga takstolarna. Joakim hann även få in balkarna på båda sidorna innan vi åkte, så vi kommer inte väcka några av grannar imorgon vid 8 med vårt bonkade. Nu när ännu fler väggar är uppe så känner man hur stort huset faktiskt kommer att bli. 164 kvadratmeter är väldigt stort, och takhöjden kommer göra att huset känns väldigt luftigt. 
Gaveln får vi vänta med att bygga tills på torsdag nästa vecka eftersom vi inte har tillräckligt med reglar. Vi åkte för att köpa mer på XL Bygg men eftersom det är trettondagsafton idag så stängde de vid 14.00. Dock hade de inte skrivit det på sin hemsida, så vi blev förvånade och irriterade när vi kom fram till grindarna 14.05. Men det löser sig ändå, vi får göra allt i en liten annan ordning än vad vi gjort tidigare. Dessutom fick vi vårt släp tömt på skräp vilket inte heller var helt fel. 
 
 
 
 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: