Huset dag 12

Nu är alla takstolar uppe! Så himla skönt att det är klart, inga mer tunga takstolar att bära. Vi har även fått upp mittväggen i del nummer två. Så nu är det inte så mycket mer vi kan göra innan vi får mer reglar på torsdag. Imorgon kommer jag att skruva färdigt vinklarna till takstolarna medan Joakim tillverkar takfötter och lite annat smått och gott. Vi planerar att börja måla vår panel imorgon. Dock kämpar vädret lite emot oss med minusgrader de närmaste dagarna. Men det går alltid att lösa med en byggfläkt och presenning. Hoppas bara att vädret är på vår sida nästa helg när vi ska lägga det sista taket. 

 
 
 
 
 
 

One thought on “Huset dag 12

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: