Huset dag 13

Idag blev det en väldigt lugn dag på bygget. Jag skruvade fast de sista vinklarna så nu är takstolarna ordentligt fastsatta. Undertiden så gick Joakim och räknade över hur mycket material vi behöver beställa. Vi tog även en liten sväng till Jula för att handla lite mer luftfilter, vattentäta dräkter och en till mask inför målningen. Det var riktigt smidigt att måla med färgsprutan och fort gick det. Dock blev man väldigt varm i dräkten och tjärvitriolen luktade inte gott. Hoppas att inte grannarna stördes så mycket av lukten. Men vårt hus kommer bli riktigt snyggt med den färgen. Nu har vi målat cirka 1/5, och det blir kanske mer målning under nästa vecka. Vi valde att avsluta tidigt idag för att få lite ljusa timmar hemma också. Inte för att vi kände för att ge oss ut i kylan igen, men det är skönt att få ha lite tid hemma och småfixa lite och bara ta det lugnt. Jag tänker läsa ut en bok jag fått i julklapp och om jag känner Joakim rätt så kommer han fastna framför “Car Mechanic” resten av eftermiddagen. Så för alla som är rädda för att vi arbetar för hårt, ni behöver inte oroa er. Vi har lugna dagar också, och vi arbetar inte ihjäl oss. Dessutom är det väldigt kul och stimulerande att bygga sitt eget hus, och vi får vara utomhus. Något jag tycker är väldigt skönt eftersom jag bara är inne hela dagarna på jobbet. 
 
 
Bjuder på en bild på oss i full mundering inför målandet. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: