Måndag

Ny vecka och nya möjligheter som man säger. Veckan börjar bra med mycket saker som har blivit fixade. Veckans handling är avklarad och även veckans matsedel är satt.  Denna vecka får vi försöka börja äta ur vår frys lite. Vi har ju tendensen att samla på oss en massa mat. Nu är beställningen lagd för mer virke inför helgens arbete. Jag har även bokat in ett möte med festlokalen inför vårt bröllop. Vi har nu även börjat titta på vad vi vill ha för tårta, och ska försöka boka in en provsmakning framöver också. Eftersom vi kommer ha bröllopet i Jönköping så försöker vi samla ihop så mycket som möjligt till de tillfällena vi åker ner. Fler och fler börja anmäla sig till bröllopet, och det börjar kännas mer verkligt för varje dag som går. Bara 110 dagar kvar!! Inom de närmaste veckorna ska jag försöka ta mig till en blomsterbutik för att börja titta på blommor. Och om ungefär en månad är min bröllopsklänning klar för provning. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: