Onsdag 10/1

Idag har materialet kommit. Så nu kan vi arbeta ett tag innan vi måste beställa mer. Nu har vi även börjat titta på ytterdörrar och garageportar, så snart har vi ett par stycken som vi ska skicka på offert. Det lutar åt att det blir en rullport till garaget. Vi har även räknat över fönsterblecken och sidoblecken så vi kan skicka det till vår plåtslagare så att han hinner tillverka dem innan vi åker ner till Jönköping nästa gång. Det gäller att vi ligger före i planeringen hela tiden. På tisdag nästa vecka ska Joakim ha möte med elektrikern så tills dess ska vi ha gjort en ritning med vart vi vill ha alla eluttag osv. Så nu gäller det att tänka till! Som tur är så kan vi få lite mer input i helgen när mina föräldrar kommer upp och hjälper till med taket. Imorgon börjar Joakim med att bygga den sista gaveln och såga takfötter. Jag slutar 14.30 imorgon vilket innebär att jag har lite tid att fixa hemma med lite småplock t.ex. tvätta vilket vi nog inte har gjort på två veckor. Jag kanske hinner att hålla på med lite bröllopsfix också. Planen inför helgen är att på fredag ska vi måla panel och lägga vindduk. Mina föräldrar kommer upp på lördag och hjälper till att lägga tak och sätta gips. Söndagen har vi inget mål för utan vi ser hur långt vi kommit och fortsätter därefter. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: