Huset dag 15

Igår fick Joakim dit gaveln och alla takfötterna. Så idag fick jag börja med att bära in all isolering som vi fått till huset medan Joakim fortsatte att sätta de sista reglarna över våra fönster. Man behöver knappast gå till gymmet efter att ha flyttat på all den isoleringen. Så nu har vi äntligen lite plats på framsidan av huset igen. Vindduken har även kommit upp och en liten special vägg är byggd där de två taken kommer att mötas. Så nu är vi redo för takläggning imorgon. Eftermiddagen gick åt att måla vår panel och nu har vi målat all panel som var i garaget. Men det går ingen nöd på oss för det finns två paket till framför garaget som ska bäras in och målas. Men vi tror att vi har målat cirka 1/3 nu, så det går framåt. Än så länge följer vi helgens planering.
Just nu känns det som det flyter på väldigt bra med bygget men det är fortfarande mycket kvar. Det är väldigt bra att jag kan vara ledig en del fredagar så att jag också kan vara ute och bygga. Då slipper Joakim göra så mycket själv och att det även går fortare. Imorgon kommer mina föräldrar och hjälper till att lägga tak och gipsa. 
 
 
 
Våra framtida sovrum
 
Eftersom det är få som vet hur tjärvitriol ser ut (jag visste knappt det själv heller innan) som kommer nu en bild:)
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: