Huset dag 16

Ännu en lång arbetsdag! Jag och Joakim var ute vid 7.45 och började sätta igång att fixa fram alla grejer för att kunna lägga taket. Vid 9.30 anslöt även mina föräldrar och då kunde Joakim och pappa fortsätta lägga tak och jag och mamma börja gipsa resten av huset.Trots ett akutbesök till XL bygg för att köpa fler råspontsluckor så har det rullat på. Det var tur att de hade råsponten på lager annars hade dagen inte blivit lika lyckad. Jag och mamma har satt all gips förutom de små bitarna högst upp. Och nu är taket på plats!!! Inget mer släpande på råspont och tunga takpapprullar, det tackar min kropp för. Sån träningsvärk jag har haft efter att vi lagt tak. Så snart borde det vara dags för taklagsfest! Vi får se hur vi väljer att fira det, men det måste firas 🙂
Imorgon fortsätter vi med att sätta vindskivor och gles inför panelen. Kanske lyckas vi få in lite målning också.
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: