Huset dag 17

Vilken dag och helg det har varit! Vi har jobbat på som bara den hela helgen och mycket har vi fått gjort. Idag har vi varit väldigt tidseffektiva. På vägen till bygget kom vi på att det är bättre att jag och mamma börjar med att bära in all panel som är kvar att måla in till garaget, så att det är redo för målning. Det är mycket smidigare att bära på två jämfört med när jag bar själv, så det var riktigt skönt att det blev gjort. Joakim och pappa började med att gipsa den lilla kilen som blir mellan de två taken eftersom de är olika höga. Som de kämpade med denna gips men resultat blev riktigt bra! Efter det gick de vidare på nästa steg med att sätta fotbrädor och vindskivor. Så de har krupit runt på de tre olika taken hela dagen. Men nu är alla vindskivor uppe på huset och garaget förutom en, eftersom vi hade en bräda för lite. Efter att jag och mamma burit klart all panel så gick vi vidare till att börja gipsa de översta småbitarna. Eftersom de ska sitta högst upp mot taket så var det att arbeta med ställning som gällde. Vilket innebar mycket klättring upp och ner.  Det tar mycket längre tid att sätta de små bitarna än de stora eftersom det är mycket mer mätning och sågning. Vi fick dit alla gipsskivor på den högsta sidan idag sen var mina föräldrar tvugna att åka hem. Vi åkte hem kort därefter då vi också kan behöva ha lite ledigt. Ikväll blir det att ta det lugnt, laga lite mat och massage. Det är välbehövligt efter helgens tunga arbete. 
 
 
 
 
 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: