15/1

Det sägs vara årets deppigaste dag idag. Det kan jag hålla med om till viss del. Varken jag eller Joakim har inte haft så mycket ork på jobbet idag och träningsvärken gör en påmind om helgens arbete. Idag lyckades jag få tag på konditorn och vi har nu bokat in ett möte. Det blir ännu en tur ner till Jönköping men det är skönt att ha det inbokat så att det blir av. Det börjar kännas lite pirrigt nu, och vi båda börjar inse att det inte är så länge kvar nu. I veckan ska vi fylla i blanketterna för hinderprövning och namnbyte, vilket känns lite overkligt. Men det är väldigt mycket just nu som känns overkligt, men någon dag kommer man väl inse att allt faktiskt händer och att det inte bara är en härlig dröm. Det känns som det är många dagar nu framöver som kommer försvinna från bygget nu de närmaste månaderna. Men vi får göra så gott vi kan, och vi har lite funderingar hur vi kan få mer tid till bygget. Imorgon är det möte med elektrikern för Joakims del, och vi är riktigt nöjda med elritningen vi har lyckats få fram. Det ska bli spännande att höra vad de kommer fram till. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: