Liten uppdatering

Tänkte ge en lite uppdatering om de senaste dagarna.
– Mötet med elekrikern i tisdags gick bra och vi väntar nu på ett prisförslag på våra önskemål. Och vad det skulle kosta om hela huset blir ett smarthus, det lutar att vi kommer ha smarthus men det är alltid bra att kolla vad det kostar. Det verkar otroligt smidigt att ha det och något vi faktiskt kommer att använda. 
– Blanketterna för hinderprövning och namnbyte är ifyllda och väntar nu på att skickas. 
– Vi har bestämt vilka dörrar vi vill ha till huset och garaget, och nu har vi skickat dem på offert till XL. Så vi får se om vi köper dem från XL eller bygghemma. Det är en liten process att sitta och jämföra dörrar. Men det kommer bli en diplomatdörr i grafitgrå. Kommer passa alldeles utmärkt med vår färg på fasaden. 
– Vår plåtslagare har nu satt igång med våra överbleck och förhoppningsvis så kan Joakim hämta dem nästa vecka, så vi kan få dit dem innan fönstrerna kommer. 
– Idag var vi och köpte en provisorisk dörr som vi ska ha tills att vi nästan är klara med huset. Vi vill inte sätta in vår riktiga dörr innan dess ifall den skulle bli skadad under byggtiden. 
– Joakim har nu satt de sista gipsbitarna och börjat glesa framsidan på huset. 
Imorgon kör vi på med målning av panelen och målet är att vi ska måla klart all panel imorgon så det hinner börja torka innan det är dags att sätta den.
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: