Huset dag 19

Nu är all panel färdig målad! Det tog 4 timmar men nu är det äntligen gjort. Det är inte direkt det roligaste att stå och måla panel men som tur är så kör vi med färgspruta istället för pensel. Om vi målat med pensel hade vi inte ens varit halvvägs än. Vi har även satt dit vår provisoriska ytterdörr så nu börjar huset bli mer och mer tätt. Tanken är att vi ska sätta igen de andra dörrhålen imorgon och även sätta plast för det hålet där det stora glaspartiet ska vara. Så förhoppningsvis torkar reglarna till snart. Vi har även satt upp lampor i olika delar av huset så att vi kan se vad vi gör där inne. Nu när all gips och taket är uppe så är det väldigt mörkt där inne och vi behöver åka och köpa fler bygglampor att ha inne i huset. Imorgon fortsätter vi med att sätta gles. Joakim har redan gjort en av ytterväggarna och imorgon hinner vi förhoppningsvis med resten. Det blir inte en lika lång byggdag imorgon eftersom Joakims föräldrar kommer upp på eftermiddagen och vi ska ut och äta.Det ska bli skönt med lite avbrott i byggandet och trevligt att träffa dem igen då vi inte har träffats sen jul. 
 
 
 
 
 
Det blev även en liten trappa gjord av spillvirke. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: